-+


Luovaa fysioterapiaa studio Ele:stä
Iloa, hyvää oloa ja rentoutumista!
Varaa aika numerosta:
050-5676037

 

 

Etusivu Fysioterapia Hinnat Feldenkrais-kehotietoisuus Tilat Studio ELEYksilöfysioterapia


Annamme laadukasta fysioterapiaa työtiloissamme ja teemme tarpeen mukaan myös kotikäyntejä.
Yksilöllisen fysioterapian tavoitteena on edistää ja ylläpitää kunkin yksilön liikkumis- ja toimintakykyä. Sinun omatoimisuutesi ja aktiivisen elämän tukeminen on työmme lähtökohta. Jos sinulla on vaivoja niska-hartiaseudussa, selässä tai tarvitset leikkauksen/liikuntavamman jälkeen kuntoutusta, voit kääntyä puoleemme! Teemme fysioterapiasuunnitelman, joka soveltuu sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Laadimme yhdessä fysioterapian tavoitteet, päätämme soveltuvat hoitomenetelmät & tarvittavat hoitokerrat ja HOIDAMME SINUT KUNTOON!

  Kirjoitamme myös fysioterapialausuntoja hoidon edistymisestä/toimintakyvystä mm. palautteena lääkäreille. Voit hakeutua fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai tulla kysymään neuvoa liikkumiseen/toimintakykyyn liittyvissä ongelmatilanteissa. Fysioterapiassa voidaan tarpeen mukaan käyttää liiketerapiaa, nivelen mobilisointia sekä lämpö-, kylmä- ja sähköhoitoja. Esim. TULES-asiakkaiden kanssa voidaan käyttää myös kuntosaliharjoittelua tai allasterapiaa. Fysioterapiaan kuuluu myös fysioterapeuttinen neuvonta, yksilölliset liikuntaohjeet ja apuvälinetarpeen arviointi. Apuvälinetarpeen arvioinnissa teemme yhteistyötä kunnan apuvälineyksikön kanssa.

Vaikeavammaisten fysioterapia

Studio Ele on erikoistunut vaikeavammaisten lääkinnälliseen kuntoutukseen. Fysioterapiaan voi tulla joko KELAN lähetteellä, kunnan maksusitoumuksella tai yksityisesti. Meillä on yli 27 vuoden kokemus erilaisten neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta. Vuosien varrella on ollut mielenkiintoista tutustua eri vammaryhmiin ja mielenkiintoisiin persoonallisuuksiin. Olen sekä kuntouttanut asiakkaita että auttanut heitä ratkaisemaan toimintakyvyn ongelmia arjessa. Vaikeavammaisten kuntoutuksessa apuvälineet ovat todella tärkeässä roolissa ja niiden hankkiminen vaatii usein moniammatillista yhteistyötä.KULMASTUDIO
MUURAMEN KAUPPAKESKUS
Setäläntie 2
40950 Muurame
050-5676037
ele.ervasti@gmail.com
KOTISTUDIO
KIRKKOPUISTON KULMASSA
Gummeruksenkatu 11 A 3
40100 Jyväskylä
050-5676037
ele.ervasti@gmail.com