-+


Luovaa fysioterapiaa studio Ele:stä
Iloa, hyvää oloa ja rentoutumista!
Varaa aika numerosta:
050-5676037

 

 

Etusivu Fysioterapia Hinnat Feldenkrais-kehotietoisuus Tilat Studio ELEEle


Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri (LitM), fysioterapeutti ja auktorisoitu Feldenkrais-opettaja. Minulla on yli 27 vuoden kokemus kuntoutuksen saralla. Eri vammaisryhmät ja neurologiset asiakkaat ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi. Fysioterapiassa sydäntäni lähellä on aina ollut psykodynaaminen kuntoutus, erilaiset luovat terapiat sekä yksilön oman ongelmanratakaisun ja luovuuden tukeminen. Teen jatkotutkimusta yliopistolle aiheesta "Psykosomaattinen kehonhahmotus ja kuntoutus".

 Opiskellessani draamaohjaajaksi 2000-luvun alussa ymmärsin, kuinka tärkeää on tukea kehollisuutta, ilmaisua ja yksilön luovia prosesseja - luovuushan on viime kädessä terveyttä!

Uusimpana mielenkiintoni kohteena on ollut v:sta 2005 lähtien Feldenkrais-kehotietoisuus. Lasten muutettua omilleen halusin kansainväliseen koulutukseen, jotta voisin kehittää ammattitaitoani. Pääsin ilokseni opiskelemaan mukavaan, kansainväliseen porukkaan, joka oli kiinnostunut kehollisuudesta ja yksilöllisestä kuntouttamisesta. Valmistuin Feldenkrais-opettajaksi toukokuussa 2012 Amsterdamista (Amsterdam III FTT) 3,5 vuotta kestäneestä koulutusohjelmasta. Koulutuksen teoreettisena runkona on psykodynaaminen ja toiminnallinen käsitys yksilöstä. Jokaisen yksilön oma kehollinen kokemus on kuntoutuksen lähtökohta ja fysioterapiassa etsitään toiminnallisten liikevariaatioden kautta uusia oppimiskokemuksia ja avataan kehon toiminnallisia lukkoja. Yksilölliset Feldenkrais-tunnit soveltuvat kaikille asiakas- ja ammattiryhmille, erityisen hyviä tuloksia olen saanut kipupotilailla. Taiteilijat ja luovissa ammateissa työskentelevät voivat käyttää kehotietoisuustunteja myös oman luovan prosessin tukemiseen.KULMASTUDIO
MUURAMEN KAUPPAKESKUS
Setäläntie 2
40950 Muurame
050-5676037
ele.ervasti@gmail.com
KOTISTUDIO
KIRKKOPUISTON KULMASSA
Gummeruksenkatu 11 A 3
40100 Jyväskylä
050-5676037
ele.ervasti@gmail.com